REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
asiek napisał(a):w poniedziałek czeka mnie wizyta w UC i aż się boję co to będzie;(
asiek napisał(a):Czy będę płacić jakąs karę, jeśli tak to w jakiej wysokości, czy zapłacę normalnie akcyzę od ceny na umowie od dnia zakupu tj. 19.08.2010?
asiek napisał(a):Ale nie będą mnie się czepiać bo ja mam umowę "podpisaną" z kolesiem z Francji a nie z tym z komisu
asiek napisał(a):ze sprzedał niby ten z Francji w czerwcu ubiegłego roku a ja w umowie mam 19.08.2010
asiek napisał(a): I wychodzi na to, że komis kupił z Francji auto w czerwcu nie opłacił akcyzy a ja teraz mam z datą sierpniową ale podpisaną przez jakiegoś Francuza
asiek napisał(a):ja w czwartek pojechalam i kupilam od kolesia z komisu w polsce praktycznie a teoretycznie umowe mam z zabojadem
asiek napisał(a):umowe mam francuska i miejscowosc tez mam francuska.
asiek napisał(a): tylko martwi mnie ten wpis w jego dowodzie, ze rok temu bylo to auto sprzedane a tutaj raptownie kupuje go w sierpniu za rok
asiek napisał(a):czyli najlepiej będzie wpisać datę na umowie z czerwca ub.r. a w deklaracji w UC z sierpnia z tego roku
asiek napisał(a): a nie beda sie czepiac, co przez rok robilam z autem we Francji?