Happycars Staszów opinia

21 Sie 2013, 08:14

Witam
Postanowiłem opisać wam dalej moje przygody w poszukiwaniu samochodu. Tym razem udałem się do Staszowa aby obejrzeć Forda c-maxa. Właściciel komisu Happy Cars był na początku uprzejmy ale później po moim pytaniu o zamiarze sprawdzania auta we Francji zmienił zdanie. Stał się bardzo nieuprzejmy wiadomo dlaczego. Większość aut w tym komisie jest po poważniej trepanacji karoserii.PS. Patrz auta parkujące na uboczu placu!!!!! Uważajcie na tego gbura. Komis Jest Happy ale właściciel już nie jest Happy. Nigdy nie miałem do czynienia z tak nieprzyjemnym gościem. Niestety tak wygląda handel samochodami w Polsce sprzedają je buraki oderwane od pługa w stodołach przerobionych na garaże i posługujący się spawarkami przerobionymi z kultywatora.
Pozdrawiam
maykimyk
Nowicjusz

Auto: focus

14 Sty 2014, 10:56

Ludzie jeśli chcecie kupić samochód to sami jedźcie do Niemiec oszczędzicie sobie nerwów a komis HappyCar omijajcie z daleka!!!!!!!!!po co się wku...ać, mieć dodatkowe koszty, opłaty są robione - ale okazuje się, że jednak nie.......................nie dajcie zarabiać oszustom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eskortxr3
Obserwowany

Prawo jazdy: 07 05 1990
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: nie mam
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

II Wielkopolski Rajd Historyczny im. Henryka Rucińskiego
    W miniony weekend w malowniczych okolicach Poznania odbył się II Wielkopolski Rajd Historyczny im. Henryka Rucińskiego. Wraz z klasykami do rywalizacji stanęły hybrydowe Toyoty Auris TS Kombi Freestyle, których załogi ...