HELP Autohandel Gdańsk Osowa

06 Gru 2008, 16:41

Kolejny komis tej samej ekipy co UNIKAT z ul. Grunwaldzkiej.
Ci sami ludzie ten sam bandycki proceder. Omijać z daleka.
http://www.uwagi.pl/app/webroot/article ... omisy/HELP
Nigdy nie polemizuj z idiotą, sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
MCB
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pomorze

30 Mar 2009, 11:00

Witam.Znam Bartosza M. (właściciela autohandlu help)od lat.Wiem ,że nigdy nie miał nic wspólnego z firmą Unikat ani żadnymi innymi autohandlami,dla przykładu, tylko dla tego że handluje autami od nie dawna.Tym większe było moje zdziwienie czytając posty kilku internetowych onanistów,próbujących wyrazić swe gorzkie żale na forum.Ludzie weźcie się nad sobą zastanówcie i dajcie spokój człowiekowi.Wiem ,że wyspecjalizował się w sprowadzaniu samochodów na zamówienie,ponieważ nie chce wciskać ludziom tego całego syfu,które jeździ po naszych drogach.Człowiek robi dobrą robotę a niektórzy z was próbują łączyć go z jakimiś gangsterami.Pozdrawiam.Michał O.
michał o.
Nowicjusz

13 Sty 2010, 20:18

Ludzie niesłowni, naciągacze i tyle! Nawet telefonów im się nie chce odbierać. Zastanawiam się nad podaniem ich do sądu. Proszę o kontakt osoby, które zostały oszukane przez ten komis.
Radzę omijać szerokim łukiem.
koszyk
koszyk
Nowicjusz

Miejscowość: pomorze

19 Maj 2010, 08:28

Uważam że nie do końca te opinie które są wyrażane pod adresem firmy HELP są uzasadnione.Jakiś czas temu firma ta sprowadzała mi samochód i muszę przyznać, zrobili to naprawdę szybko i profesjonalnie.Nie wiem która firma w Polsce zajmująca się sprowadzaniem samochodów prowadzi pojazd do wybranej przez kupującego stacji serwisowej na terenie kraju,a ta firma właśnie tak zrobiła i na moją prośbę auto zostało przyprowadzone do serwisu w Toruniu i tam poddane ścisłej kontroli na której zresztą auto nie odbiegało od opisu które przedstawiono wcześniej w ogłoszeniu.Podsumowując muszę przyznać ,że firma ta wywiązała się w 100% z usługi którą oferowała i nie mam w stosunku do nich żadnych zastrzeżeń.
vibo007
Nowicjusz

Miejscowość: Bydgoszcz

12 Cze 2010, 18:29

vibo007 napisał(a):auto nie odbiegało od opisu które przedstawiono wcześniej
,

jezeli auto stalo za granica to skad handlarz mogl znac takie rzeczy?
godfather78
Aktywny

Miejscowość: swarzędz
Prawo jazdy: 0- 0-1996
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: octavia II
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna

17 Maj 2011, 17:12

w zeszłym tygodniu odebrałem Audi A4 2010,które zamówiłem kilka dni wcześniej.po sprawdzeniu na serwisie okazało się,że auto jest w 100% perfekcyjne.dziwią mnie niektóre negatywne wpisy na temat HELP,być może ktoś myli tych Panów z innym autohandlem.przed zamówieniem u nich samochodu oglądałem kilka aut w Polsce,jednakże jak się można domyślać okazało się to jednym wielkim dramatem.Natknąłem się na ogłoszenie z Gdańska,choć jestem z Warszawy postanowiłem zamówić auto.Po kilku dniach odebrałem samochód i szczerze polecam.

pozdrawiam Piotr
piotr1980
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota FT-1 - koncepcyjne dwudrzwiowe coupe klasy GT
    Podobno Akio Toyoda, prezydent Toyoty i entuzjasta sportowych samochodów, po raz pierwszy zetknął się z FT-1, kiedy projektanci z amerykańskiego studia Toyoty Calty Design posadzili go do gry Gran Turismo. Toyoda był ...

17 Maj 2011, 22:41

Fajnie ze zalozyles konto tylko zeby ich polecic, moze wlascicielem jestes? :P
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

19 Maj 2011, 12:56

piotr1980 ci z jednym postem zazwyczaj pisza ze niedlugo drugie auto dla zony rowniez tam kupia, niektorzy panowe to potrafia slodzic, jezeli tyle samo wazeliny uzywaja przy sprzedazy to ja bym u nich nie kupowal
"Są dwie naprawdę bezgraniczne rzeczy - Wszechświat i ludzka głupota" A. Einstein
godfather78
Aktywny

Miejscowość: swarzędz
Prawo jazdy: 0- 0-1996
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: octavia II
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna

23 Maj 2011, 15:28

Ja o nich już dawno słyszałem :)
DodajOszusta