Honda civic coupe v 4000zł czy się opłaca?

01 Gru 2015, 22:23

Witam mam niedaleko siebie moją wymarzoną hondę coupe do kupienia. [link do oferty na Olx wygasł] Za 4 tyś z felgami ze zdjęcia dogadałem się z gościem. Teraz tak: ona była malowana maska od środka jest biała i tylna klapa. Komora silnika w kolorze fioletowym. Koleś nie zna dokładnego przebiegu, bo zmieniał silnik. LPG zwykłe nie sekwencja. Mówi że bardzo dobrze pali itp. Na drzwiach od kierowcy pojawia się ruda i wgniotka na przednim lewym błotniku. Oleju trochę bierze jak to honda, mówi ze jakiegoś dymka delikatnie puści. Mogę pojechać na dowolną stację i posprawdzać sobie. Do zawieszenia trzeba by było zajrzeć. Butla do 2017 ważna. Opłaca się czy szukać czegoś innego ? Czy może targować jeszcze?
ari321
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 11 2015
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: Nie mam

02 Gru 2015, 15:10

Jeżeli nie zna przebiegu to warto sprawdzić porządnie na stacji. Sprzedający sam wymieniał silnik czy już kupił z innym?
zielonek
Aktywny

Auto: P 206

02 Gru 2015, 18:51

Sam wymieniał ;)
ari321
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 11 2015
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

25 lat SKODY Favorit
    SKODA Favorit, jeden z najważniejszych samochodów w historii marki, w tym roku obchodzi swoje ćwierćwiecze. Model ten zadebiutował podczas 29. Międzynarodowych Targów Przemysłowych w Brnie w 1987 roku. Pierwszy ...