Witam , mam 18 lat prawko od 3 miesięcy narazie jeździłem samochodami rodziców ( tico 0.8 i scenic 2.0 w benzynie ) . Chciałbym zakupić autko budżet mój to 8500 zł zastanawiam się nad hondą civic 1.4 90 km benzyna a oplem vectrą 1.6 101 km . Który z tych samochodów będzie lepszym rozwiązaniem na codzienne dojazdy do szkoły 30 km w 1 str. jak chodzi o spalanie paliwa . Na stronce Autocentrum widziałem że ekonomiczniej wychodzi honda civic. Dodam że mam bardzo ciężką nogę więc honda tak spalała by na pewno nie mało . Z tego co się orientuje to do hondy części są droższe ale nie jest awaryjna a jak to jest z oplem ?
Ja jeżdżę czasem oplem astrą I .Vectra także jeździłem i jak dla mnie jest trochę za słaba.Piszesz że masz ciężką nogę więc ja polecam Hondę Civic i lekki tuning do niej Wg. mnie tak będzie dla cb najlepiej a w szczególności polecam Hondę V-TEC.Naprawdę ogromne wrażenia
Jak skalibrować alkomat? Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
Samochody ciężarowe kontra osobowe - kolizje i wypadki W 2018 r. w wypadkach z udziałem samochodu ciężarowego o masie powyżej 3,5 t w Unii Europejskiej zginęło 3310 osób. Połowa ofiar takich zdarzeń to osoby podróżujące autami osobowymi(1), dlatego kierowcy tych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.