W efekcie rozmów na forum kupiłam autko - Honda Civic 1,4 , rocznik 2007, przebieg 112 tys. km., kolor srebrny ... no i ma kierownicę Zależało mi na samochodzie który nie będzie się tak często psuł jak mój dotychczasowy golf, a jako kobieta - zupełny laik popytałam mądrzejszych w tym temacie i w efekcie końcowym padło na Hankę Hanka jest ze mną od listopada 2019. Po przeglądzie należało wymienić przednie wahacze , co też uczyniłam i śmigam. (o ile moją jazdę można nazwać śmiganiem ) . Przesiadłam się z VW golfa TDI 1,9 , który męczył się ze mną powolną jazdą na krótkich trasach. Chciałam podziękować forumowiczom za pomoc w zakupie samochodu, za wyjaśnianie wątpliwości i odpowiadanie na częstokroć głupie babskie pytania. Szczególnie dziękuję Kao za wszelką pomoc, fachową opiekę i odpowiadanie na moje wszystkie pytania ( nawet typu gdzie się otwiera wlew paliwa ). Dziękuję Kao.
Hanka cywil od Kao powinna być w porządku tylko trzeba też o te auto dbać co lajki bardzo często pomijają lub zapominają, mam nadzieję że to również wytłumaczył
Ja jestem taka kobita laik , która dba o autko bo się obawiam, że nie będę miała czym jeździć Jeśli wiem co trzeba robić to wędruję od razu do mechanika - gorzej jak nie wiem Na razie Hanka zawładnęła moim amatorskim laikowym serduchem A jak będę miała problem z Hanką to wierzę, że Kao mi podpowie co robić
Diesel i rozruch silnika w zimie Problemy z uruchomieniem silnika w zimie, najczęściej mają posiadacze samochodów z silnikiem Diesla. Dlaczego? Ponieważ zazwyczaj zaniedbują swój samochód już w okresie jesiennym. Ale od początku...
BMW Concept CS 2007 BMW Concept CS to wizja czterodrzwiowego samochodu, który łączy w sobie prestiż luksusowego Gran Turismo z fascynującym urokiem sportowego samochodu o wysokich osiągach. Ekspresyjny design, wyselekcjonowane materiały ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.