Witam mam problem gdy wjadę w jakąś nawet niewielką nierówność na jezdni kierownica ucieka mi w prawo lub lewo, a gdy jadę po gładkiej jezdni bez górek, dołków, dziur itp auto prowadzi się idealnie.
Trzy miesiące temu wymienione zostały końcówki drążków i zrobiona geometria i już wtedy lekko odczuwałem uciekanie kierownicy. Wtedy jeździłem na 15" zimowych . Dwa dni temu auto przeszło przegląd na stacji diagnostycznej i nic nie było widać choćby najmniejszej usterki. Wczoraj założyłem alu letnie 17" i nie da się jeździć cały czas ucieka kierownica w lewo i prawo. Opony założone prawidłowo wyważone itd.
chyba masz rację , ogólnie to nic innego nie pozostaje do wymyślenia zaraz idę zamienić koła, przód-tył , potem sprawdzę co i jak będzie jak alu 15 ponownie założę na przód.
wielkość felgi nie ma znaczenia , jeśli kąty są niedobre to auto nie będzie się prowadzić jedyna sprawa jaka mogła by wpłynąć niekorzystnie na prowadzenie w takim wypadku to za szeroka felga i za szeroka opona na koleinach
Audi e-tron GT concept- wnętrze zrównoważone i bardzo współczesne Cztery drzwi, cztery fotele i 2,90 m. rozstawu osi. Wnętrze Audi e-tron GT concept zapewnia dużą dawkę codziennej praktyczności połączonej z doskonałą jakością. Funkcjonalne centrum wnętrza zlokalizowane jest z przodu, po ...
Yaris Trend by Simple - 500 sztuk limitowanej wersji Yarisa Toyota Motor Poland oraz Simple Creative Products stworzyły wspólnie na sezon 2013 idealny i modny samochód dla nowoczesnych kobiet. Owocem tej współpracy jest limitowany do liczby 500 sztuk Yaris Trend ...
szerokość felgi 7,5 szerokość opony 205 więc to nie to zostaje zbieżność ponieważ przed momentem pozamieniałem koła i to samo. 15 założyłem na przód jest to samo tylko mnie odczuwalne.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.