Siema. Mam trochę lajkowe pytanie Mam Forda Fiestę r 1996 i mam felgi stalowe 14" czy zamiast 14 mogę założyć 13ski ? Bo mogę mieć tanio drugie stalówki z zimówkami i wolę się upewnić.
Toyota silniki 1UZ-FE i 3UZ-FE Układ V8 z dwoma wałkami rozrządu. Pojemność: 4 i 4,3 litra. Zalety: dobra baza do tuningu, niewielka masa. Wyprodukowane przez Toyotę silniki V8 1UZ-FE i 3UZ-FE zdobyły szacunek i popularność wśród entuzjastów ...
Camry, Carina, Avensis - średniej wielkości sedany Toyoty w Polsce W tym roku po 15 latach na polski rynek wraca Toyota Camry. Debiut Camry 8. generacji wiąże się z wycofaniem ze sprzedaży modelu Avensis. Sedany segmentu D/E Toyoty są obecne na naszym rynku od początku istnienia oficjalnego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.