Jaguar X-Type 3.0 V6 - ogłoszenie do oceny

02 Lut 2019, 22:38

andrewb25 napisał(a):Kupię ten samochód, i zapłacę tyle co w ogłoszeniu jak mi usuniecie wszystkie usterki. Auto ma być sprawne.
wtedy bedzie kosztował 15-18 a nie 10 czy 12.

andrewb25 napisał(a):W moich okolicach szanujący się handlarze o dobrych opiniach nie sprzedają samochodów które są niesprawne technicznie.
inaczej nie byli by szanowani i nie mieli by dobrych opinie przecież to logiczne
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

02 Lut 2019, 23:29

Akurat jeśli chodzi o sprzedającego to mam z nim póki co same dobre skojarzenia tym bardziej że znam osobiście wielu jego klientów ale ciekaw jestem jakby się zachował gdybym rzucił tekstem jaki proponujesz :) Póki co muszę się z tym przespać i w poniedziałek zdecyduję czy biorę samochód pod lupę i oddam go w ręce jakiegoś fachowca czy odpuszczam temat
marianoital
Nowicjusz

03 Lut 2019, 10:39

Kao napisał(a): andrewb25 napisał(a):
Kupię ten samochód, i zapłacę tyle co w ogłoszeniu jak mi usuniecie wszystkie usterki. Auto ma być sprawne.

wtedy bedzie kosztował 15-18 a nie 10 czy 12.

założy sekwencję do 6-cyl za 3500,--, rejestracja, jakiś serwis olej w silniku, skrzyni, filtry, i się szybko zrobi 22 tys :lol:
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie

03 Lut 2019, 12:01

andrewb25 napisał(a):założy sekwencję do 6-cyl za 3500,--
gazu nie wliczałem, co obchodzi sprzedającego na czym jezdzi przyszły właściciel, widzisz sam niedawno miałem sytuacje gdzie dprzyszedł do Ciebie gość i powiedział że kupi auto jak mu opuścisz na założenie gazu :ok: ta sama sytuacja
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Chevrolet Equinox z silnikiem Diesla
    Najoszczędniejsza wersja tego średniej wielkości SUV-a General Motors ma 1,6-litrowego turbodiesla o mocy około 136 KM. W testach Consumer Reports auto osiągnęło średni wynik 31 mpg. Model ten nie jest dostępny w Polsce. ...