Jaguar X-Type 3.0 V6 - ogłoszenie do oceny

02 Lut 2019, 22:38

andrewb25 napisał(a):Kupię ten samochód, i zapłacę tyle co w ogłoszeniu jak mi usuniecie wszystkie usterki. Auto ma być sprawne.
wtedy bedzie kosztował 15-18 a nie 10 czy 12.

andrewb25 napisał(a):W moich okolicach szanujący się handlarze o dobrych opiniach nie sprzedają samochodów które są niesprawne technicznie.
inaczej nie byli by szanowani i nie mieli by dobrych opinie przecież to logiczne
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

02 Lut 2019, 23:29

Akurat jeśli chodzi o sprzedającego to mam z nim póki co same dobre skojarzenia tym bardziej że znam osobiście wielu jego klientów ale ciekaw jestem jakby się zachował gdybym rzucił tekstem jaki proponujesz :) Póki co muszę się z tym przespać i w poniedziałek zdecyduję czy biorę samochód pod lupę i oddam go w ręce jakiegoś fachowca czy odpuszczam temat
marianoital
Nowicjusz

03 Lut 2019, 10:39

Kao napisał(a): andrewb25 napisał(a):
Kupię ten samochód, i zapłacę tyle co w ogłoszeniu jak mi usuniecie wszystkie usterki. Auto ma być sprawne.

wtedy bedzie kosztował 15-18 a nie 10 czy 12.

założy sekwencję do 6-cyl za 3500,--, rejestracja, jakiś serwis olej w silniku, skrzyni, filtry, i się szybko zrobi 22 tys :lol:
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie

03 Lut 2019, 12:01

andrewb25 napisał(a):założy sekwencję do 6-cyl za 3500,--
gazu nie wliczałem, co obchodzi sprzedającego na czym jezdzi przyszły właściciel, widzisz sam niedawno miałem sytuacje gdzie dprzyszedł do Ciebie gość i powiedział że kupi auto jak mu opuścisz na założenie gazu :ok: ta sama sytuacja
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda Rapid - nowy wymiar Skody
    SKODA Rapid stanowić będzie nowy wyznacznik dla wszystkich samochodów marki pod względem ponadczasowego designu oraz przestronności wnętrza. SKODA Rapid to pojazd idealnie uzupełniający dotychczasową gamę modeli, wpasowując ...