WItam, padło mi CD w radiu. Kolega przywiozl mi z zagranicy dwa radyjka, niestety kody dolaczone do radia nie działa. Prosze o pomoc. 1. M235702 z kodem 2684 2. M059151 z kodem 2382
Jeszcze pytanko, po wprowadzeniu kodu potwierdzam "5" ??????
Witam wszystkich. Typowa prośba - auto z niemiec- odłączony akumulator- brak kodu-prośba o pomoc: FORD 6000 CD VISTEON SINGLE CD-KW 2000 SERIAL V089266 Proszę o kod. Dzięki.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Bezpieczne powroty do szkoły i większości przedszkoli Początek roku szkolnego i powrót dzieci do szkół to czas nasilenia ruchu na drogach, zwłaszcza ruchu pieszych w okolicach placówek edukacyjnych. Kierowcy powinni być w tym czasie szczególnie wyczuleni ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.