Jak to podłaczyc zeby dobrze grało

23 Mar 2009, 22:55

WITAM kupiłem cos takiego i nie wiem jak to podłaczyc bo słyszałemz e cos trzeba zmostkowac tylko nie wiem w jaki sposób gdzie co i ja. podaje link do wzmacniacza [link do oferty na Allegro wygasł] a tutaj skrzynia basowa do tego [link do oferty na Allegro wygasł] prosze o szybkie odpowiedz bo chce to jak najszybciej podłaczyc POZDRAWIAM
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY

24 Mar 2009, 10:14

[link wygasł]

Proszę bardzo :)
Tablice Rejestracyjne - wpisz numer i sprawdź skąd pochodzi auto.
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 7
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki

26 Mar 2009, 08:44

ok kolego przypuszczam ze ja mam tam wsadzic kabel w te otwory zeby sie zrobił mostek a gdzie podłaczyc w tedy skrzynie
wampir1717
Aktywny

28 Mar 2009, 11:56

koledzy bedzie ktos wiedizał jak mam to zrobic bo chciałbym to jak najszybciej podłaczyc a nie mam pojecia jak
wampir1717
Aktywny

30 Mar 2009, 11:32

Kolego te mostki polegają na tym ze wkładasz kabel minusowy i plusowy w oznaczone przeze mnie gniazdo podpisane mostek i w nie właśnie wkładasz minus i plus od skrzyni.
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

02 Kwi 2009, 09:27

czyli tak od jednego minusa do drugiego wsadzam kawałek kabla i tak samo robie to z plusem a pózniej dopiero podłanczam skrzynie do tego
wampir1717
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

W trudnych warunkach liczą się ułamki sekund
    Zima trzyma, a drogowcy nie zawsze nadążają z odśnieżaniem. Samochody z napędem na dwie osie są wtedy bardzo przydatne, choć napęd na cztery koła wynaleziono z myślą o pojazdach wojskowych, by umożliwić im poruszanie się ...
    Jak podłączyć kable rozruchowe do akumulatora?
    Zima to najtrudniejsza pora roku dla naszego samochodu szczególnie jeżeli trzymamy go pod tzw. chmurką. Co zrobić jeżeli nie uda nam się uruchomić auta przy pomocy własnego źródła prądu jakim jest akumulator? ...

02 Kwi 2009, 10:51

Nie wsadzasz zadnych kawałków kabli poprostu tam co pisze BRIDGET i jest poprowadzona biała kreska od plusa do minusa to tam wpinasz skrzynie zachowujac odpowiednia polaryzacje plus do plusa i minus do minusa. Wzmacniacze sa juz tak skonstrułowane że nie trzeba przeprowadzac kabli z jednego minusa do drugiego wszytsko robi sie ze tak powiem automatyczne.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

02 Kwi 2009, 14:37

oki czyli bedzie tak jak zmostkowane
wampir1717
Aktywny

02 Kwi 2009, 15:07

Dokładnie jak tak podłączysz będzie zmostkowane.
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

02 Kwi 2009, 16:14

oki podłaczyłem i powiem tak szczeze ze nie widze róznicy w graniu a wczesniej miałem normalnie podłaczone bez zmostkowania
wampir1717
Aktywny

03 Kwi 2009, 09:03

Słuchaj bo to raczej różnicy nie wyczujesz, różnica by była jak byś podłączył sporo mocniejszy sprzęt....
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika