Moim zdaniem to świetny wybór. Jednak do 2.4 GDI NIE ma możliwości założenie gazu, a już taki silnik troochę pali. Galanty to dobre samochody, mało awaryjne i bardzo, bardzo ładne.
Nigdy nie interesowałem się tym autem ale muszę przyznać że zrobiło na mnie pozytywne wrażenie. Na pewno nie będzie ekonomiczny ale dynamiczny z pewnością tak. Osobiście preferuję inne marki ale słyszałem że mitsubishi to dobre samochody
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Japonia przestawia gospodarkę na wodór Władze Japonii widzą w wodorze sposób na obniżenie emisyjności gospodarki i niezależność energetyczną. Po dotychczasowych programach pilotażowych kraj ten przygotowuje się do szeroko zakrojonych działań na poziomie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.