Jaki sprzet grający do Mazdy 323f

05 Kwi 2009, 22:51

Witam serdecznie, czy moglibyście mi pomóc z doborem odpowiedniego radia i głośników do auta? Cena w granicach zdrowego rozsądku. Mam mazde 323f (95r)
Tibb
Nowicjusz

06 Kwi 2009, 16:06

Zależy jaki masz gruby portfel i jakie aspiracje co do audio w samochodzie.
norbertSH
Nowicjusz

Miejscowość: Morąg

06 Kwi 2009, 20:48

Liczyłem za wszystko jakiś 1200 zł-1500, a chce uzyskac poprostu ładny czysty dzwięk, bez żadnych zakłóceń czy szumów, żeby poprostu fajnie grało.
Tibb
Nowicjusz

07 Kwi 2009, 08:20

Bas ma rwać flakami czy ma być przyjemnym odgłosem nie przypominającym pukania ołówkiem tylko po prostu basem na poziomie??
norbertSH
Nowicjusz

07 Kwi 2009, 13:40

No chciałem żeby to był tylko przyjemny odgłos.
Tibb
Nowicjusz

08 Kwi 2009, 08:27

Za 1200zł. zrobisz sobie naprawdę fajny zestawik który będzie naprawdę ładnie grał tylko jeszcze czy wszystko musi być znanej firmy czy niekoniecznie znane a dobre.

A kto będzie te audio montował ty sam czy jakiś mechanik??
norbertSH
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Napęd E-Axle - Hybrydy Lexusa będą bardziej dynamiczne
    Lexus pokazał wprawdzie swoje pierwsze auto w pełni elektryczne, ale japoński producent wcale nie zamierza rezygnować z napędu hybrydowego. Inżynierowie pracują właśnie nad nowym układem E-Axle, który sprawi, że nawet ...
    Jak można zmniejszyć wydatki na paliwo?
    Dużo kierowców każdego dnia korzysta z samochodu, a koszty paliwa rzędu kilkuset złotych miesięcznie nie zaskakują. Często dla kierowcy wydatek na paliwo jest dosyć sporym miesięcznym obciążeniem. Niestety gwałtowny ...

08 Kwi 2009, 18:46

Wystarczy mi że będzie ładnie grało firma się nie liczy, a co do montażu to zrobi mi to znajomy, mechanik :)
Tibb
Nowicjusz

09 Kwi 2009, 10:04

To za taką cenę się zmieścisz.
Tylko jak będzie cienko grać to może być wina podłączenia. a nie sprzętu
norbertSH
Nowicjusz