Jaki to rejestrator? Zakup auta i był w środku rejestrator

12 Lut 2020, 01:46

Witam kupiłem auto i z autem kamerkę samochodową, ktoś mi powie co to za kamerka,model ? jakieś oprogramowanie ? ,bo nic na niej nie pisze. Mam kabel usb wejście od prawej ale po podłączeniu w laptopie nic mi nie wykrywa.

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

wik23
Nowicjusz

Miejscowość: z fs

12 Lut 2020, 10:59

Poprzedni właściciel nie przekazał ci żadnych informacji na jej temat?
Z przodu przy soczewce też nie ma żadnych informacji?
wik23 napisał(a):Mam kabel usb wejście od prawej ale po podłączeniu w laptopie nic mi nie wykrywa.
To jest jeszcze jakieś wejście oprócz tych z tyłu widocznych na zdjęciu?

Powiem szczerze że nie kojarzę tej kamerki z wyglądu a sporo ich widziałem.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

12 Lut 2020, 23:06

Właśnie nic nie powiedział bo kamerka była przyczepiona do lusterka i mówi że nie bedzie zrywał i mi zostawia, więc bez chwili zawahania przytakłem i się nie odzywałem by się nie odmyślił :)....
Z przodu na soczewce nic nie ma napisane nigdzie.
A wejść jest te dwa z tyłu.
PS:
Szukając pytając znalazłem coś na temat kamerki...

https://www.wideorejestratory24.pl/kame ... Vu2lM-wZDI
wik23
Nowicjusz

Miejscowość: z fs

13 Lut 2020, 14:39

Widzisz czyli kamerka JooVuu-X, patrzę na nagrania i całkiem niezłe są. Nawet masz pakę na androida do tej kamerki. Czyli fajny gratis ci został w samochodzie :) Przesłona mogła by być lepsza ale po nagraniach na YT widzę że jakoś sobie w nocy też radzi.

Model z 2016 roku.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Z4: roadster przyszłości
    Nowe elementy zewnętrzne, staranne modyfikacje we wnętrzu, nowy pakiet wyposażenia i nowy podstawowy wariant silnikowy BMW Z4 powodują, że na salonie NAIAS 2013 w Detroit samochód będzie wyglądał jeszcze bardziej atrakcyjnie ...
    Co to jest Defensive Driving?
    Amerykanin Chris Imhoff z National Safety Council jako pierwszy sformułował reguły "Defensive Driving" (DD), czyli jazdy defensywnej. Pierwszy kurs DD zorganizowano w USA w 1964 roku. Od 50 lat w krajach anglosaskich oraz ...