Jaki wybrać samochód klasy wyższej

24 Maj 2009, 16:48

ja bym kupił na Twoim miejscu najnowszą audi a8 w wersji 4,2TDI albo benzynę 4,2 bądź 6,0 W12
albo audi q7
piotrauto
Stały forumowicz

24 Maj 2009, 17:18

Subaru Impreza wyglada jak Lanos to fakt,nikt nawet nie podejrzewałby,ze jest takim potworkiem!!!No i o to chodzi,niejeden kierowca napewno myślał sobie,teraz łyknę tego Lanosa,łyknął zakrztusił się i wypluł daleko do przodu!Mitsubishi aż krzyczy popatrz jaki jestem szybki,ja pisałem już wolę wilki w owczych skórach.BRUNO szkoda twego czasu na testowanie bryk skoro i tak wybierzesz AUDI A8 4.2 TDI,ręczę ci i zapewniam,ten samochód,ten silnik,ta buda z aluminium,MERCEDES S classe się poci z wrażenia widząc tego TITANICA(od TYTANA a nie tego szrotu ,ktory poszedl na dno)!!! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

24 Maj 2009, 20:20

Fakt., wyglada sympatycznie, ale cena nowego na poziomie 350 K sugeruje już raczej silne BMW serii 5 powiedzmy.
Tak i nie szalejmy - pieniezy nieco na zakup nowego auta jest, ale nie ma sensu przesadzać z takimi bykami.

Przeglądajac rynek zaczałem przygladac się Passatowi w wyzszych wersjach ale również "usportowionym" kompaktom typu Audi TT czy Honda Type R.

Poza tym mówiac szczerze to wizualnie Audi A5 wyglada lepiej od A8.

Pozdrowienia
Bruno
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

24 Maj 2009, 20:34

Bruno rozumiem,ze chcesz uderzyć w nowy samochód?!Nie żal tobie tej straty gotówki po wyjeżdzie z salonu?!Byk?! :grin: Puść go na arenę Sewilską to wyzabija wszystkich torreadorów nawet dobije tych idiotów ,ktorzy już nie żyją i mają się narodzić(torreadorów oczywiście),potem ruszy na miasto ,zahaczy o Pampelunę,otrze zakrwawiony pysk a ty skoczysz do automyjni! :wink: Wiesz jaka jest jazda takim bykiem?!Masz kasę,żyje się raz!Nie jechałem nigdy ale powiem ci gdy patrzę na to AUDI to ,nawet sobie nie wyobrażam,nie jestem w stanie.Ten samochód rzuca się w oczy jak CHRYSLER ( z tego samego pułapu).Takim samochodem gdy bedziesz jechał i spotkasz na swej drodze próżnych papieży ,możesz ty im wyciągnąć dłoń do pocałowania!!! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

25 Maj 2009, 19:12

mówicie o audi a8?
ja jakbym miał tyle kasy kupił bym sobie audi q7 4,2 w dieslu
a jak nie chcesz terenówki to pozostaje audi a8 4,2 w dieslu
wolałbym suva, bo szkoda wydac tyle kasy i nawet nie miec auta w którym nie mozna zjechać z drogi do lasu i pojezdzić po bezdrożach
piotrauto
Stały forumowicz

25 Maj 2009, 20:45

Wiesz piotrusiu, nie przesadzajmy z tym jeżdżeniem po bezdrożach ;) jak bezdroża będą zbyt bezdrogowe (bezdrożowe? :P ) to i Q7 nie poszalejesz...
Poza tym SUV mimo wszystko się troche inaczej prowadzi, chociażby z powodu wagi, ciężaru, ale to już zależy od preferencji.
A co do Audi A8, fajny, ale mimo wszystko używany. Mając te 200k do wydania można byłoby kupić fajny i nowy, ale trzeba być przygotowanym na spadek wartości... Ale z drugiej strony, nowy- od początku Ty nim jeździsz, Ty wiesz co z nim robiłeś, no i te pierwsze jazdy nowym samochodem :mrgreen:
eaxene
Aktywny

Miejscowość: Toruń
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota GT86 British Green Limited
    Edycja specjalna Toyoty GT86 to kolejny dowód, że w świecie motoryzacji wszystko wygląda lepiej w kolorze British Racing Green. British Racing Green to klasyka motorsportu – kolor, dzięki któremu przez ...