Jakie auto kupić na początek

11 Mar 2010, 14:14

No tak silnik słabszy ale auto droższe choć ten sam rocznik. Ale przynajmniej mam pewniejsze że auto jest dobrze prowadzone. Bo to dziwne mi jest by auto sprowadzić by jerzdzić i zaraz je chce sprzedać niby przegląd ważny ale przeciesz wiem że nie jeden ma na lewo przeglądy to jest nagminne
djyahoo
Nowicjusz

Miejscowość: bytom

11 Mar 2010, 14:41

djyahoo napisał(a):przynajmniej mam pewniejsze że auto jest dobrze prowadzone

Co daje Ci tą pewność? To auto od rodziny/znajomych? Czy krajowe z dokumentacją serwisową i możliwością jej potwierdzenia?
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

11 Mar 2010, 15:25

Auto jest niedaleko osiedle dalej a ma całą dokumentacje wszystkie faktury napraw jakie częśći wymienił itp jest bardzo uszanowane no sam je sprowadził z niemiec 5 lat temu.
djyahoo
Nowicjusz

11 Mar 2010, 17:03

Tak tylko że w dzisiejszych czasach bez problemu można podrobić książke serwisową i inne.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Mar 2010, 14:40

Mam kilka nowych opcji i pewnych bo te komisy są bardzo wiarygodne

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
djyahoo
Nowicjusz

12 Mar 2010, 15:44

dlaczego chcesz kupic auto w komisie? to najgorsza opcja - ceny aut ktore podales sie zawyzone
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Cyfrowe lusterko wsteczne - Lexus LS
    Piąta generacja Lexusa LS wyposażona jest w wiele elektronicznych udogodnień, takich jak pakiet bezpieczeństwa czynnego z funkcjami automatycznego prowadzenia czy 24-calowy, kolorowy wyświetlacz HUD. Łatwą do przeoczenia, ...

12 Mar 2010, 17:17

Bo tylko tam dostanie auto na ewentualne raty :lol: no i tu sie zgodze bo komisy zdzierają pieniądze jak niewiem kto.

Pierwsza Corsa wygląda na zadbaną tylko troche droga.
Druga Corsa tak samo tylko przebieg to wiadomo że napewno kręcony.
Yaris wporządku.

Zastanawia mnie jeszcze jedno co z tego że my Ci powiemy że te egzemplarze proponowane przez Ciebie są dobre jak Ty i tak nawet ich nie pojedziesz obejrzeć i minie 1-2dni i pojawiasz się z nowymi propozycjami więc dla mnie coś tu jest nie hallo.
Barol
Awatar użytkownika

12 Mar 2010, 18:09

Nie powiedziałbym, że ten yaris jest w porządku. Zwróć uwagę przestrzeń pomiędzy lampami a grillem nie przylega z obu stron tak samo do zderzaka. Mówiąc prościej maska nie przylega do zderzaka z obu stron tak samo. Chyba że się mylę ale mi tak się wydaje
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski

12 Mar 2010, 18:14

Tu Cie zdziwie bo większość Yarisów tak ma,nawet u wujka w Yarisie tak samo chyba jest.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

13 Mar 2010, 14:20

Ten opel jest bez radia i ma opony letnie jest bez elektryki no jest drogi bo on jest z opla był w rozliczeniu. No i jest na benzyne i na gaz co mnie najbardziej do niego przekonuje. Natomiast ten drugi z dislem ma niepewną przeszłość, na drugi tydzien będę je musiał sprawdzał bo to akurat po drodze i wybiorę jedne z tych.

[ Dodano: Sob Mar 13, 2010 20:32 ]
A czy nie będzie się bardziej opłaciło zamiast tej corsy kupić tę toyote

A dlaczego ta corsa jest tansza mimo że jest młodsza od poprzedników

djyahoo
Nowicjusz