REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
KaczorLSM napisał(a):Opel Astra III? Nie pomyliłeś z I? W sumie z każdego z aut które wymieniłeś będziesz zadowolony. Ja bym szukał Hondy.
bkrukl napisał(a):KaczorLSM napisał(a):Opel Astra III? Nie pomyliłeś z I? W sumie z każdego z aut które wymieniłeś będziesz zadowolony. Ja bym szukał Hondy.
sorki chodziło mi o IIbo wiem że takie też do 10 tys kupić można. bardzo podoba mi się mazda tylko że słyszałem iż części są drogie. natomiast coraz więcej ludzi kupuje omegę... tylko że w oplach podobno blacha szybko się sypie... punto odpada bo ma za mały bagażnik...
KaczorLSM napisał(a):Dokładnie tak jak kolega wyżej pisze. Części są drogie ale nie będziesz ich potrzebował. Ople nie słyną z dobrej jakości blach i dotyczy to zarówno Omegi jak i Vectry. Astry II za 10 tysięcy nie szukaj - na to auto przydałoby się jednak wydać te 12-13 tysięcy. Za 10 może być w nienajlepszym stanie. Ja bym celował w jakiegoś japońca. Honda Civic, Accord, Mazda 626 albo Xedos, Nissan Primera.
bkrukl napisał(a):hm.... no to słyszałem że w oplach blacha siada. części do mazdy są drogie... niby prawda że mogę ich nie potrzebować.... a czy ktoś jeździł którymś z wymienionych samochodów?