Jakie radio pasuje do Seata ibizy 2, 2002r

12 Lut 2019, 19:00

Witam. Wie ktoś może jakie radio na pewno pasuję do seata ibizy 2, 2002r, żeby nie było żadnych luzów ani szczelin jak się je zamocuje? Oraz czy ktoś by mi mógł podpowiedzieć jak wygląda sprawa z wtyczkami? W moim aucie są dwie (brązowa i czarna), każde radio da się pod to podłączyć czy będzie potrzebna jakaś przejściówka? Jak można się domyślić jestem w tych sprawach zielony i z góry dziękuję za każdą pomoc. :D
chowmany
Nowicjusz

12 Lut 2019, 20:49

wszystkie radia 1DIN (dedykowane do twojego) są jednakowych rozmiarów, dostajesz w kpl kieszeń montażową którą należy zabezpieczyć ( wszystkie info będziesz miał w instrukcji nowego radia) z tego co mówisz to kostki są standadrowe więc też będą pasowały to każdego radia zamiennego. Teraz zostało tylko biec na zakupy :wink:
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

12 Lut 2019, 22:22

Super dzięki ;) a mam jeszcze jedno pytanko. Odpinałem dzisiaj radio, żeby skleić plastik, który biegnie wkoło i mi się zakodowało. Kod teoretycznie mam napisany z tyłu radia, wpisuje go, ale nie wiem który to jest przycisk programowania. Ktoś może wie?
chowmany
Nowicjusz

12 Lut 2019, 22:47

Aby pomóc Ci w tej kwestii musisz podać model radia albo wstawić foto
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

12 Lut 2019, 22:58

Jutro postaram się wstawić zdjęcie, dziś już nie mam możliwości.
chowmany
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Hilux 1968 rok
    Projektanci pierwszego Hiluxa raczej nie byli świadomi, że to właśnie ta nazwa stanie się synonimem niezawodności. Hilux jest znany z tego, że nie sprawi zawodu w najtrudniejszych warunkach terenowych na świecie. W 2003 roku ...