Witam mam pytanie,jakie wybrac reflektory do tico aby spelnialy normy i dobrze swiecily? moge zamontowac jakies reflektory dalekosiezne czy przeciwmglowe z doswietlaniem zakretow/ Prosze o prozozycje. Pozdrawiam
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
no niby racja tak tylko o to pytalem a jakie dalekosiezne polecasz? daj jakies link do aukcji zeby mialy homologacje i byly dobre co? dzieki z gory Pozdrawiam
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
znalazlem cos takiego czy beda dobrze oswietlac? [link do oferty na Allegro wygasł]
"Samoczyszczący się" samochód Nissana Mycie samochodu to niezbyt przyjemna, a w dodatku kosztowna konieczność. W odpowiedzi na to Nissan rozpoczął testowanie innowacyjnej powłoki lakierniczej, do której nie przylega błoto, woda ani zwykły brud. Być może ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.