Witam wszystkich. Na forum sprowadził mnie problem z moim autem być może ktoś zetknął się już z takim problemem jak mój i jest w stanie mi coś doradzić. Pozdrawiam.
Dzień dobry wszystkim, nie jestem wielką fanką motoryzacji, nie znam się na tym, ale planuję zakup auta i chciałabym się Was w tej sprawie poradzić, o czym napiszę w odpowiednim wątku. Pozdrawiam serdecznie
Na co dzień jeżdzę Koleosem I ora BMW E46. Staram się samodzielnie naprawiać moje auta jak i naprawiać prostsze usterki wśród znajomych. Mam nadzieje, że uda mi się dołożyć coś wartościowego do skarbnicy wiedzy, która tutaj jest
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Bolid R.S.17 Renault Sport Formula One Team Zespół Renault Sport Formula One zaprosił do Londynu przedstawicieli międzynarodowych mediów i swoich partnerów na premierę bolidu R.S.17, w którym kierowcy zespołu będą ścigać się w nadchodzącym ...
Dzień dobry. Jako nowa osoba na forum chciałem się przywitać i pozdrowić wszystkich. Jestem miłośnikiem Porsche tradycyjnego z mocnymi silnikami. Bagatela105
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.