JVC KD-X40E pytanie

27 Cze 2012, 10:43

Witam,
Przymierzam się do zmiany radia w mojej mazdzie z LG (jakiegoś tam) na JVC KD-X40E (

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

) . Chciałbym was spytać ( bo może ktoś ma ten model albo po prostu zna odpowiedź) ponieważ w danych jest napisane że przez złącze USB można obsługiwać IPod'a/IPhone'a :idea: to nasuwa mi się takie pytanie czy to będzie działało z moim smartphonem ( motorola defy android 2.1) :?: POZDRAWIAM
wojtas91
Obserwowany

Prawo jazdy: 08 05 2009
Auto: mazda 626 GW 1.8

01 Sie 2012, 08:36

przepraszam ze pisze w tym temacie ale nie potrafie stworzyć odzielnego tematu. a chcialem sie dowiedziec co do JVC kw-nt1. mam taki sprzet w aucie zaktualizowalem oprogramowanie z 1.0 do 1.1 i jak sie okazalo nie potrzebnie i teraz tu moje pytanie jak cofnac oprogramowanie do 1.0. prosze o pomoc. jesli ktos wie niech napisze na gg 6902158
maniexs
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nie jedz, nie pij, nie pisz podczas prowadzenia auta
    Wielu kierowców zdaje sobie sprawę z tego jak bardzo niebezpieczne jest korzystanie z telefonu komórkowego podczas prowadzenia auta. Czy jednak wiedzą, że niemal równie groźne podczas jazdy jest jedzenie ...
    Niespodziewany pieszy na drodze
    Piesi, rowerzyści i motocykliści są ofiarami ponad połowy śmiertelnych wypadków drogowych w Polsce. Z tych grup piesi stanowią aż 35% zabitych, co jest bardzo niepokojące w kontekście średniej w krajach Unii Europejskiej, ...