Jak w temacie mam problem, ponieważ pękła sprężyna w zamku tylnych (piątych) drzwi i nie mam zbytnio pojęcia jak się do dobrać do tego. Jak wyjąć samą klamkę (co odkręcić, z której strony itd.) nie chcę nic popsuć, czy połamać. Może ktoś to już robił mógłby podrzucić poradę.
witam musisz zdjąc tapicerke z tylu drzwi jak zajrzysz od spodu zobaczysz bodajże 5 śrub na śrubokręt krzyżak i delikatnie podważać po kolei odpinać zaczepy , bardzo proste a zamek klamka jest mocowana na trzy nakrętki bodajże kluczyk 10 jak zdejmiesz osłoną [link wygasł] zobaczysz nakrętki Pozdrawiam
Jak zachować się na śliskiej nawierzchni, wyjść z poślizgu i hamować? W warunkach zimowych, kiedy droga hamowania przy 80 km/h wynosi prawie o 1/3 więcej niż na suchej nawierzchni, umiejętności kierowców przechodzą poważny sprawdzian. Kiedy pojawia się śnieg niskie temperatury, trzeba ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.