wiatm!
moze mi ktos powiedziec cczy mozna jeździc autem z krzywa kierownica??tzn. wymienił mi mechanik sworzen wachacza-chyba tak to sie nazywa i mowił mi ze musze ustawic zbuerznosc w aucie. czy moge tak sobie długo jezdzic czy msze to zaraz zrobic. prosze opomoc
lukaszkomza napisał(a):Opony mogą się zużyć a poza tym ciężko się tak jeździ, samochód może ściągać na lewo lub prawo.
mi auta nie sciaga tylko mam krzywo kierownice. tak nie duzo ale troche. w jakim czasie moga sie zuzyc opony?? moze tak jakos da sie okreslic w kilometrach?? bo spłukałam sie z pieniedzy i dopiero w lutym moge o zrobic..
Ciężko określi bo nie wiemy jak bardzo zbieżność odbiega od prawidłowego stanu. A nawet jeśli byśmy wiedzieli, to zależy to też od opon i wielu innych czynników
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
krzywo kierownica nie jest rownoznaczna ze zla zbierznoscia, moze tylko krzywo ja zalozyl, oznaki zlej zbierznosci moze byc trzesienie kierownica ktore sie nasila i opony zdzieraja sie z jednej strony, sprawdzenie zbierznosci chyba nic nie kosztuje
Rzadko spotykane samochody Lexusa. Znasz wszystkie? Lexus RX czy LFA to samochody, o których słyszał praktycznie każdy. Ale w historii japońskiej marki powstały auta koncepcyjne, egzemplarze pokazowe, a nawet model produkcyjny, których w Polsce praktycznie nie ...
Nyck de Vries dołącza do TOYOTA GAZOO Racing Holender Nyck de Vries będzie nowym zawodnikiem TOYOTA GAZOO Racing. 25-latek będzie pełnił rolę kierowcy testowego i rezerwowego w zespole startującym w mistrzostwach świata w wyścigach długodystansowych (FIA WEC) do końca ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.