Hej! Szukam rodzinnego auta do kwoty 35kpln z silnikiem odpowiednim do instalacji lpg. Mam na razie 2 skrajne typy:
- Citroen C5 IIIgen 2.0 16v hydroactive. Piękny i dobrze wyposażony. - Skoda Octavia II FL 1.6 MPI. Mniej mi się podoba jak C5, ale brzydka nie jest Plusy to zdecydowanie niskie koszty eksploatacji i dużo mniej kapryśnej elektroniki. Propozycja czysto zdroworozsądkowa, zero miłości :
Wrzućcie pls jakieś swoje pomysły Silnik max 200KM.
volvo v70, laguna mk3 2.0T Co do Twoich typów - wywal octavię, nie warto się męczyć z takim silnikiem. Pod c5 podpisuję się obiema rękami i przybijam [...]
Dwumasa w benzyniakach jest o wiele bardziej trwała niż w przypadku diesli - inny przebieg nm Ogólnie to nie ma się czego obawiać. Turbo również - już chyba nie kupię wolnossącego benzyniaka (nooo chyba, że v8). Przyjemność z jazdy rekompensuje nawet tego tysiaka na regenerację raz na kilka lat
Mam już Astrę 2.0T 200KM i po prostu chcę drugie "spokojniejsze" auto Jak na razie najbardziej podoba mi się C5 tylko trochę obawiam się całej tej wszędobylskiej elektroniki.
Ciekawe pomysły na prezent dla niego od MINI MINI Folding Bike Lime to wszechstronny środek transportu stanowiący idealne połączenie stylu, designu i nowoczesności. Dzięki aluminiowej ramie, ośmiu przełożeniom oraz 20-calowym kołom jaskrawozielony składany rower jest ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.