Komis V-12 Warszawa Modlińska 157

12 Kwi 2013, 21:16

Witam,
Wiem, że to mały komis ale proszę mi wierzyć nigdy nie kupujcie tam auta. Sprzedają świadomie z wadami ukrytymi i twierdzą, że nic nie wiedzieli. NIE NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE.
kobelcia
Obserwowany

Auto: audi A4 B6

30 Cze 2013, 11:41

Witam,
kupiłem tam auto już ponad rok temu, póki co odpukać służy mi dobrze, poza wymianami eksploatacyjnymi (olej, klocki) przy aucie nie musiałem robić nic.
Przed zakupem skorzystałem z jazdy próbnej, była też możliwość sprawdzenia auta na serwisie lub stacji diagnostycznej, wybrałem drugą opcje. Diagnosta nie miał zastrzeżeń, co później potwiedził jeszcze mój mechanik.
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie w miłej atmosferze przy kawce.
Myśle, że przy kolejnej zmianie auta zajże do nich, może znów coś ciekawego i bezawaryjnego mi zaproponują.

Wiele słyszałem o komisach na modlinskiej, przed zakupem chwile się wahałem jednak, zostałem mile zaskoczony zakupem i obsługą, POLECAM!
buster85
Obserwowany

Auto: toyota celica

02 Lip 2013, 13:18

kobelcia napisał(a):Witam,
Wiem, że to mały komis ale proszę mi wierzyć nigdy nie kupujcie tam auta. Sprzedają świadomie z wadami ukrytymi i twierdzą, że nic nie wiedzieli. NIE NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE.

A czy mogłaby Pani przedstawić więcej szczegółów? Dziwnie wygląda taki negatywny wpis, gdy nie podaje Pani ani terminu zakupu, ani nawet marki samochodu, jaka to była usterka też nic Pani nie wspomniała. :D
Ja w komisie V 12 również zakupiłam swój samochód w zeszłym roku. Pomimo codziennej eksploatacji nic poważnego się z nim nie dzieje. Pragnę również zaznaczyć, że ze względu na panującą negatywną opinię nt komisantów , zdecydowałam się przed zakupem zrobić na własny koszt przegląd, który nie wykazał nic poza wymianą klocków hamulcowych.
Podsumowując, polecam ten komis zarówno ze względu na bardzo dobrą, uprzejmą oraz cierpliwą :naughty: obsługę, jak również ze względu na jakość samochodów, które są tam sprzedawane,bo nie ważna jest wielkość komisu tylko jakość jego asortymentu.
madziarka
Obserwowany

Prawo jazdy: 04 10 2004
Przebieg/rok: 4tys. km
Auto: Renault Twingo
Silnik: 1.2
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

15 Kwi 2015, 17:44

Witam,
Autokomis V-12 powstał w 2010 roku, z zamiarem jak najbardziej rzetelnego i solidnego prowadzenia tego rodzaju działalności, Samochody znajdujące się w naszej ofercie są to auta odpowiednio wyselekcjonowane, ze sprawdzoną historią, oraz w możliwie jak najlepszym stanie technicznym. Naszym celem jest zadowolenie klienta z dokonanego zakupu. Niejednokrotnie klienci wracają do nas po swój kolejny samochód, (czasem nawet po trzecie z rzędu kupowane auto).

Szanowna "Kobelcia: Jeśli RZECZYWIŚCIE poczuła się Pani "oszukana" pragnę poinformować, że po zgłoszeniu jakiejkolwiek uwagi po zakupie auta, na pewno nie pozostalibyśmy obojętni wobec tej sytuacji, która zapewne zostałaby szybko wyjaśniona i rozwiązana.

Pragniemy również poinformować, że firma "TOL-CAR" nie ma nic wspólnego z działalnością prowadzoną przez Autokomis V12.

Pozdrawiam serdecznie
Autokomis V-12
V12Autokomis
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 1995
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: VW PASSAT

19 Kwi 2015, 21:32

Ja tam jestem zadowolona, wiadomo, że nie ma co oczekiwać cudów po aucie za kilkanaście tysięcy, przecież zawsze jest ryzyko jak się kupuje używany samochód... dostałam informację co może być nie tak, drobne naprawy sobie wkalkulowałam w cenę zakupu i jestem bardzo zadowolona :) przede wszystkim nie było gadek w stylu Niemiec płakał jak sprzedawał :P z drugiej strony nie było też gadki, którą kiedyś mnie poczęstował jeden komisant: jak pani chce nowy to se proszę iść do salonu..

Też się wahałam, bo wiele się słyszy o komisach, ale mi się udało trafić dobrze. W każdym razie samochód jeździ, wszystko w nim działa jak w dniu zakupu, był sprawdzony na stacji i jeszcze żadnej poważniejszej usterki nie miał. No może trochę mniej się błyszczy :D
weronika8999
Obserwowany

Auto: Renalut Megane II

19 Kwi 2015, 21:49

Kupiłem tam swojego passata B6, generalnie Panowie sprowadzili mnie na ziemię co do moich oczekiwań - chciałem kupić niebity, nie malowany, z przebiegiem ok 100tyś i generalnie funkiel nówkę...
Cierpliwie wyjaśnili mi, co za pieniądze które chciałem wydać realnie dostanę. Trochę się pośmialiśmy i uczciwie przedstawili mi, co powinienem zrobić po zakupie (m.in. rozrząd, tarcze, olej).
I wszystko gra jak dotąd (minęło 8 miesięcy).

Od siebie dodam, że ludzie chcący kupić np. nubirę w super stanie za 3 tyś... Ten samochód to samochód sprzed ponad 20 lat... pod wieloma względami.
Ludzie, bądźcie realistami. :lol:

Podsumowując, całkiem tam sympatycznie. Pogadajcie szczerze i dajcie sobie doradzić.
Stefan74
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 09 2000
Auto: VW Passat
Silnik: 2,0 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Yaris Hybrid-R concept
    Yaris Hybrid-R będzie pojazdem koncepcyjnym, pokazującym rozwój technologii hybrydowej w kierunku znakomitych osiągów i najwyższego poziomu przyjemności z jazdy. Model bazuje na 3-drzwiowej wersji Yarisa. Pod ...
    Eurocargo ML180E25: pojemny i ładowny
    Od ubiegłorocznego faceliftingu Iveco Eurocargo nabrało przyjaznego, uśmiechniętego wyglądu. Czy ten uśmiech odzwierciedla również wewnętrzne zalety tego samochodu, mogliśmy sprawdzić, jeżdżąc 18-tonowym modelem Eurocargo ...

28 Gru 2015, 17:25

Witam,

a ja z innej beczki, bo nie kupiłam ale sprzedałam :yes:
Szybko i prawie bezboleśnie - bo jednak trochę było żal się rozstawać z golfikiem, bo kompakcik przyjemny był. Ale cóż, w życiu zmieniają się priorytety, a za nimi samochody :D

No w każdym razie było godnie polecenia. Komis polecił mi znajomy, który coś u nich kiedyś kupił. No i nastawiłam się, że poczekam sobie trochę... a tu niespodzianka - po tygodniu samochód sprzedany, a pieniądze czekały na mnie do odbioru następnego dnia (nawet poczekali godzinę dłużej, bo się przez korki przebijałam). :ok:
Od strony formalnej wszystko załatwili i wytłumaczyli, tak więc polecam każdej blondynce.
Jolka
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 10 1987
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0
Rok produkcji: 2007

28 Gru 2015, 17:35

Nie mam zdania na temat tego komisu, ale zastanawia mnie wysyp pozytywnych opinii od osób(osoby) które chyba specjalnie po to sobie konto założyli :lol:
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV

28 Gru 2015, 19:15

Drogi szeryfie internetu,

właśnie po to założyłam konto, żeby dodać opinie. Intuicja godna Macierewicza :ok:

ściskam
Jolka
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 10 1987
Przebieg/rok: 15tys. km
Silnik: 2.0
Rok produkcji: 2007

29 Gru 2015, 23:33

Do komisu nic nie mam bo nawet go nie znam, ale...

yeti65 napisał(a):zastanawia mnie wysyp pozytywnych opinii od osób(osoby) które chyba specjalnie po to sobie konto założyli

Takie opinie są mało wiarygodne w moim odczuciu, rozumiem żeby napisała to osoba która ma przynajmniej 100 postów na koncie, a tak rejestracja i jeden post tylko żeby dodać pozytywną opinię :?:
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Silnik: 2.0 140KM
Rok produkcji: 1999

30 Gru 2015, 14:52

Jolka napisał(a):Drogi szeryfie internetu,

Droga Jolu, jak pobędziesz na tym forum trochę dłużej, to zauważysz czym ono się różni od facebooka- my tu rzadko klikamy na łapki- pewnie i w setce tematów nie ma tyle co na tym jednym(do tego same świeżynki) :naughty: Marketing też trzeba robić z umiarem, by nie popadać w śmieszność :lol:
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

30 Gru 2015, 15:05

Kacper napisał(a): rejestracja i jeden post tylko żeby dodać pozytywną opinię

No właśnie- rejestrację i zamieszczenie negatywnej opinii jestem w stanie zrozumieć(choć wcale nie wykluczam działań konkurencji)-ktoś jest wkurzony i chce się mścić, ale dobrą usługę traktujemy jako coś oczywistego i tam gdzie nie jest to wymagane (jak np. na "aledrogo"), to raczej nie wyrywamy się z pochlebnymi opiniami.
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

15 Lut 2016, 21:50

Kupiłem tam jakiś czas temu samochód i nie polecam tego komisu! Sprzedający to zwykły handlarz, który skupuje zajeżdżone auta i po ich "odpowiednim przygotowaniu" sprzedaje za wygórowaną cenę. Opisy z ogłoszeń są niezgodne z prawdą więc odradzam osobom z daleka! Sprzedający niegodny zaufania zrobi wszystko aby zedrzeć z was każdego grosza..to zwykły cwaniaczek..unikajcie jak ognia jeżeli nie chcecie przepłacić a potem się rozczarować
kill3r
Obserwowany

Auto: nie mam

30 Maj 2019, 08:59

Od ponad tygodnia jeżdżę autkiem z tego komisu,jak dotąd wszystko zgodnie z opisem . Stan techniczny sprawdziłem dodatkowo w stacji diagnostycznej w swoim mieście, przeszedł bez uwag.Co by tu jeszcze? Auto 17 letnie ,przebieg też niemały . Z mojej strony opinia pozytywna.
Paweł55
Obserwowany