Szukam jakiegoś kompaktu w benzynie głównie do miasta +kilka dłuższych tras w roku ok 10k km/rok. Oczywiście musi być ekonomiczny i w miarę "świerzy". Co byście mi poradzili?
Widzę duży rozstrzał cenowy między nawet tymi samymi rocznikami, wydaję mi się że za toyotę corollę 04-05 trzeba dać trochę więcej niż 20k, części także tanie nie są, a i ta bezawaryjność sądząc po opiniach nie jest już taka jak w poprzedniej generacji...
Bezawaryjna jest. Mam z autem styczność. Fajnie wyposażona jest. 1.4 motor to i nawet nieźle w kombi lata a co dopiero w hb. Rozstrzał jest ale jest też ich dużo więc napewno coś upolujesz. Polecam corollke jak nie to pooglądaj hondy civiv VII
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Tak zmieniały się systemy bezpieczeństwa w samochodach Toyota i Lexus kojarzą się nie tylko z niezawodnością, ale również z bezpieczeństwem. Obie marki przez lata wypracowały szereg innowacyjnych rozwiązań, które zapewniły im taką renomę. Przyglądamy się najważniejszym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.