Konkretne oferty do 5300 z okolic Będzina(Katowic)

03 Paź 2013, 19:57

Myślałem, że mity dotyczące drogich części do bmw już wyginęły ale widzę, że są ludzie którzy nadal je szerzą. e36 to tak popularne auto, że zamienników jest mnóstwo a ceny praktycznie na poziomie fiata. Mowa np. o 1.8is który jest zwyczajnym czterocylindrowcem.
DauK
Początkujący

Prawo jazdy: 08 01 2005
Auto: BMW e92
Silnik: 335i
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2008

04 Paź 2013, 08:50

No ja nie rozumiem... ostatnio ktoś prosił mnie o poradę jakiego auta szukać. Zaproponowałem mu bmw... "Co ty... nie mam kasy utrzymać beemki"..

...
matiit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Prawo jazdy: 01 05 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: BMW e39
Silnik: m52b28
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna

04 Paź 2013, 12:33

Wszystko zależy od tego jakiego ktoś szukał samochodu. Jak ktoś chce małe auto to wiadomo, że np. e46 330 będzie dla niego kosmosem. Czym większa pojemność tym większe koszta. I w tym wypadku nie chodzi tylko o spalanie. Tutaj 1.8is wydaje się odpowiednim wyborem.
DauK
Początkujący

Prawo jazdy: 08 01 2005
Auto: BMW e92
Silnik: 335i
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Koniec z oszustwami podczas sprzedaży samochodów
    Każdy przed zakupem auta będzie mógł sprawdzić jego historię, m.in. daty rejestracji oraz informację o tym, czy nie jest kradzione - przewiduje projekt noweli Prawa o ruchu drogowym, którym we wtorek ma zająć się rząd. Przyjęty ...