REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
chyba nie wynajmowales nigdy auta z wypozyczalni i nie wiesz jak trzeba na takie auto uważać, po zdaniu samochodu, musi on wygladac i byc w stanie takim jak go odebrales bo inaczej nie odzyskasz kaucji, auta musza byc zadbane i sprawne. poza tym zrob prezent dla wszystkich, i wyjdz z tego forum, bo nie idzie cie czytac. nie szkoda ci klawiatury i czasu na pisanie takich pierdow, w ktorych w większości przeczysz sam wlasnemu zdaniu? w jednym poscie piszesz nie warto bo zajezdzone, linijke nizej piszesz, ze warto. masakra..krzysiek4000 napisał(a):Wg. mnie auta z wypożyczalni nie warto kupować gdyż tamte auta mogą być zajeżdżone
dominik89 napisał(a):chyba nie wynajmowales nigdy auta z wypozyczalni i nie wiesz jak trzeba na takie auto uważać, po zdaniu samochodu, musi on wygladac i byc w stanie takim jak go odebrales bo inaczej nie odzyskasz kaucji, auta musza byc zadbane i sprawne. poza tym zrob prezent dla wszystkich, i wyjdz z tego forum, bo nie idzie cie czytac.
wiec po co wypowiadasz sie na tematy, o ktorych nie masz zielonego pojecia..? w większości tematow zamiast pomagac, to tylko zasmiecasz forum swoim dennym pierdoleniem zaczerpnietym od kogos z posta powyzej, wielki znawcokrzysiek4000 napisał(a):Brawo za spostrzegawczość jakoś nigdy nie miałem okazji wynajmować samochodu z wypożyczalni i stąd się wzięło to moje zdanie na ten temat ale dobrze wiedzieć.