REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Exodiss napisał(a):Wstępnie myślałem nad E92 330D + zmiana IC i remap na około 320KM 680Nm. Wydaje mi się to dość ciekawą opcją, bo przy dobrej bazie, koszt całej zabawy w przyrost można zamknąć w 2-3 tysiącach, ewentualnie potem parę złotych jak siądzie sprzęgło/dwumasa - ale z tym się trzeba przecież liczyć.
Exodiss napisał(a):Gadałem wczoraj z paroma osobami które mają porobione te "kible" i faktycznie, IC za około 1k PLN, DPF/EGR + program około 1500-2000 zł i można wyciągnąć trójkę z przodu.
Exodiss napisał(a):Co do przekladki manuala to w sumie nie badałem tematu, może być ciekawa opcja, zaraz sobie poczytam. Plus jest taki że mniejwięcej znam już konstrukcję tego auta, i rozłozyć i złożyć przód jestem w stanie w ciągu połowy dnia.
Exodiss napisał(a):Co do 350Z sporo oglądałem Coobcia, niestety sporo tych aut było kiedyś ściągnięte z USA więc róznie z tym może być, ale może coś poszukam i sobie chociaż obejrzę. Z tego co pamiętam to do upału lali 10W50, bo na innej oliwie bylo cienko.
Exodiss napisał(a):Co do 350Z sporo oglądałem Coobcia, niestety sporo tych aut było kiedyś ściągnięte z USA więc róznie z tym może być, ale może coś poszukam i sobie chociaż obejrzę.
Invi napisał(a):Gość akurat zawsze powtarza, że auta z USA są o wiele lepsze bo EU rdzewieją jak ch...., szczególnie pod spodem