Witam.Mam nastepujacy problem po przekreceniu kluczyka nie slychac zadnego klikniecia zaworow gazu,zawory dopiero puszczaja gaz jak krece rozrusznikiem co jest dosc klopotliwe bo trzeba troche pokrecis zeby odpalil [reduktor lovato instalacja 1 geberacji bez silniczka krokowego].Czytalem gdzies ze to moze byc jakas mosiezna srobka zle wyregulowana .Auto na gazie pracuje w miare dobrze
jakim mam przelacznik dokladnie nazwe to nic na nim nie pisze ale ma 3 pozycje przelaczania z lewej jest r puzniej nic nie pisze i po prawej b auto odpala tylko w pozycji przelacznika srodek na denzynie nie chodzi bo najprawdopodobniej chodzi na paliwie i na gazie jednoczesnie a skod to wiem do gdy jest paliwo a auto pracuje na gazie do sie zalewa tak jakby zla mieszanka byla czy cos innego ,gdy rozlacze pompe zaczyna na gazie pracowac ale ciezko odpala
Ten przełacznik tak działa - czyli odpalasz na gazie ale zawory otwieraja sie po odczycie prędkosci obrotowej. Należy doprowadzic do sytuacji abyś mógł odpalać samochód na benzynie, rozgrzewać i przełaczać na gaz.
w tyn wlasnie jest problem bo jak odpalam auto na benzynie to chodzi na gazie i na paliwie jednoczesnie i sie zalewa narazie mam odlaczona pompe i tylko na gazie chodzi ,Czemu nie przelacza nie wiem.przelacznik ma 3 pozycje z lewej strony pisze R powinna sie swiecic czerwona dioda a nic sie nie swieci ,pozycja srodek miga dioda zielono czerwona i prawo RG swieci po przelaczeniu na zielono .Odpalam auto tylko w pozycji srodek tylko na gazie z wielkim bolem
Paliwo jest zawsze pobierane do smarowania poniewaz gaz wysusza caly uklad a wiec paliwo zawsze ci bedzie pobieral ale w malych ilosciach a sprubuj przeczyscic przepustnice do gazu moze to pomoze pozdrawiam
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Samochód wyścigowy niejedno ma imię Samochody wyścigowe to bardzo pojemna kategoria. Mamy w końcu otwarte auta Formuły 1, zaawansowane prototypy startujące w wyścigu Le Mans 24h czy konstrukcje bazujące na modelach, które znajdziemy w zwykłych salonach ...
jest czysta.zauwazylem rowniez ze instalacja gazowa nia jest wogole podlaczona do akumulatora tylko do cewki ktora jest na przegrodzie silnika i po przekreniu kluczyka do zaworow wogule nie idzie zasilanie
kawka8891 co ty piszesz! jakie wysuszanie? jakie smarowanie? Wygląda na to że jest uszkodzony jest przełącznik który w chwili przejścia na gaz nie odłącza wtrysku i tyle. Pojedź do gazownika. Diagnoza tego układu to 5-10 minut a naprawa do 120 zł.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.