Macie jakiś dobry pomysł na biznes?

25 Cze 2016, 10:21

Po prostu sam coś wymyśl, najlepiej z branży na której się znasz. Wyjdzie ci na pewno wtedy i tylko wtedy gdy będziesz w 100% przekonany że ci wyjdzie.
Marek211
Nowicjusz

Auto: nie mam

30 Sty 2019, 15:30

Do każdego biznesu w internecie polecam sprawdzić opcję pozycjonowanie sklepów i stron, ja wybrałem firmę i mogę polecić taki rozwiązanie, na rynku jest wiele możliwości więc nie ograniczam. Uważam że jest to niezbędny element każdego internetowego biznesu.
Kazikdobry
Nowicjusz

24 Lut 2019, 21:05

Pomysłu na biznes co prawda nie warto szukać w sieci, bo nikt Ci nie zdradzi dobrego pomysłu na biznes. Mogę za to doradzić, co zrobić aby dobrze prowadzić własną firmę. Na pewno warto jest korzystać z usług księgowego, albo jeszcze lepiej biura rachunkowego. Ja korzystam <reklama> od nieco ponad roku i jestem bardzo zadowolony z prowadzenia mojej księgowości
Ostatnio edytowany przez Kao, 24 Lut 2019, 21:25, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
Osknow
Nowicjusz

29 Kwi 2019, 10:17

Przede wszystkim otwierając biznes w dzisiejszych czaszach podstawą jest strona internetowa i prowadzenie social mediów - jest to bardzo ważne, aby zadbać o reklamę. W tym celu można skorzystać z usług agencji jeżeli nie masz do tego głowy - podpowiedzą, doradzą, pomogą :ok:
mariuszbares
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Schemat kostki ISO - podłączenie przewodów
    Jak podłączyć kostkę ISO? Zapewne sporo Was zastanawia się nad tym od czego są poszczególne piny w zespolonej kostce. Postaram się to wyjaśnić i wrzucić schemat (jest on już na forum ale ciężko go w tej chwili znaleźć) ...