Witam, zastanawiam się nad zakupem auta i bardzo interesują mnie auta z małą pojemnością powiedzmy do 1600 ale za to z dużą mocą tj więcej niż 120KM przykładowo POLO GTI 6n/6n2 , a moje pytanie dotyczy nie samego polo a silników lub aut w których dostępna jest podobna moc i mały litrarz, bardzo proszę o przykłady aut/silników. Dodam jeszcze że auto nie droższe niż 10k. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
PS Nie wiedziałem dokładnie gdzie umieścić temat, jeśli źle to przepraszam.
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Hyundai podejmuje współpracę z 4mobility - carsharing Hyundai przekazał flotę samochodów i30 nowej generacji, w ramach kontraktu z firmą 4Mobility, oferującą usługi wynajmu samochodów w systemie carsharing. Rozbudowanie floty o samochody marki Hyundai wpisuje się ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.