Szukam małego kompaktowego samochodu, opływowe rocznik ok 2000, coś w stylu renault clio 2, tylko trochę się francuza boje. Może jakieś opinie tudzież inne propozycje?
Przejrzałem samochody pod kątem stosunku ceny do wyposażenia, rocznika i wyglądu. Kilka wybrałem i może pomożecie mi odrzucić jakieś typy, bo pod względem jakości jest różnie. Moje typy. -corsa c -renault clio 2 -Ford fiesta mk6 -audi a3 -rover 25 Słucham chętnie waszych opinii
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Chrysler Imperial Crown - historia zabytkowego modelu samochodu Chrysler Imperial Crown to luksusowy samochód produkowany przez amerykańską markę Chrysler w latach 1955-1975. Był to najbardziej ekskluzywny model marki i jednocześnie jeden z najdroższych i najbardziej prestiżowych ...
To zmienia postać rzeczy. Najfajniejszy Rover bo to klasa C, potem Corsa/Clio/Fiesta. Na końcu A3 bo w tym budżecie będzie do poprawek, dośc znacznych bo ciężko w ogóle za ten pieniądz dostać A3 do jazdy.
Koniu napisał(a):Na końcu A3 bo w tym budżecie będzie do poprawek, dość znacznych bo ciężko w ogóle za ten pieniądz dostać A3 do jazdy.
Poza tym A3 to staroć którego korzenie sięgają połowy lat 90tych. Większość z nich to sprowadzane i powypadkowe auta. Na dobre A3 to trzeba mieć 20 tys zł , któreby nie było starsze niż 11-12 lat.
Wiem, że nie powinienem wybrzydzac jeżeli chodzi o samochody w tej cenie, ale to punto mi nie podchodzi. Nie będzie jakiegoś fajnego egzemplarza rovera/corsy c/clio 2?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.