Witam, miałem już jeden temat. Osobiście myślę dalej nad czymś małym, ale rozmiar nie ma większego znaczenia.
Chcę by opłaty nie były wysokie - młody kierowca (bez
żadnych współwłaścicieli) więc dobrze jakby OC było niskie, np. przez mały silnik (myślę że 1,2 to max). Miło by mało paliło (och jaka oryginalność).
Zastosowanie to głównie dojazdy do roboty. Nie ma daleko, głównie przez miasto (a zawrotna prędkość jaką na tej trasie można osiągnąć to 60km/h, co nawet 0,7 w CC da radę chyba
![Szczęśliwy :D]()
). Brak planowanych tras międzymiastowych.
Myślę że jak OC by kosztowało do 1500 zł (interesuje mnie tylko 1 rata) to 1000 na inwestycje (jednak wolałbym uniknąć).
Jestem z Zabrza. Myślę +5km (nie ma sensu w tym budżecie chyba nawet województwa zwiedzać).
Moje typy:
[link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł]Z pewnością sami napiszecie mi że 3/4 z nich to złom i crap, ale to dzięki Wam dane pozycje wykreślę.
![OK :ok:]()
Temat nie jest pilny na już.