Mazda Xedos 6

10 Sie 2014, 20:06

Witam. Mam takie pytanie, mianowicie znalazłem do kupienia mazde xedos 6 z roku 1994 w sedanie 1.6 16v 107KM. Oglądąłem ją i nie widziałem na podwoziu oznak korozji na lewym nadkolu było widać plamkę, że po mału coś zaczyna brać nad kole, ale rdza jeszcze nie wyszła. W silniku sucho nic się nie dzieje, pracuje tak jak powinien. Posiada sekwencje gazową, wbitą w dowód, działa i na benzynie i na gazie dobrze. Teraz pytanie, co sądzicie o takim samochodzie, o tym modelu, co by należało jeszcze w nim sprawdzić, przed kupnem o co się w nich psuło najczęściej i jakie koszty części. Jej przebieg to 220 tyś, jak na benzynę, to chyba nie ma tragedii. Z góry dziękuje za pomoc i za odpowiedzi. Pozdrawiam :)
loderslaus
Nowicjusz

Auto: nie mam

24 Paź 2014, 17:08

za taką kasę IMO warto, Choć używka to zawsze sprawa niepewna :)
Hexxen
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Auto: Mazda 3
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Z9 Convertible 2000
    Projekt BMW Z9 Convertible skupia się przede wszystkim wokół wnętrza, które ma ułatwiać podróżowanie i pozwolić kierowcy skoncentrować się na wykonywaniu podstawowych zadań poprzez wykorzystanie technologii ...
    Rajdowy hat-trick Toyoty
    25 sierpnia 2019 r. trzy załogi zespołu Toyota Gazoo Racing zajęły całe podium ADAC Rally Deutschland. Przy okazji przypomnijmy inne, potrójne zwycięstwa Toyoty, które wydarzyły niegdyś się w Afryce. Hat-trick. ...