Mercedes s400 cdi 2001r

08 Cze 2008, 16:25

Zamierzam kupic eskę i mam propozycje zakupu s400cdi z roku 2001 chciałbym się dowiedzieć jak sprawują sie te silniki i ogólnie te modele,proszę o opinie.Pozdrawiam.
gregorestor
Nowicjusz

10 Cze 2008, 20:19

Jeśli Cię stać na tą brykę to nie masz się co martwić o ceny części :P a silniki ponoć twarde strasznie spalanie coś koło 10 litrów zdaje się :) Jeden z "biznesmenów" w mojej okolicy ma takiego jak ty chcesz kupić ten sam rocznik i w silniku jeszcze nie musiał nic wymieniać prócz oleju ;)
Romcjusz
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa Audi A8 D3 '04 3.7

10 Cze 2008, 21:27

Czy ja wiem one już kosztują w granicach 40-50tys. więc nie jest tak źle ale w utrzymaniu są drogie sam chciałem kiedyś kupić sobie s320CDi ale wtedy były jeszcze strasznie drogie.
astro007
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    5 sposobów w jakie motorsport wpływa na motoryzację
    "Sporty motorowe to coś więcej niż rozrywka, to klucz do rozwoju japońskiego przemysłu samochodowego. Tak, jak sportowcy, którzy dają z siebie wszystko podczas Igrzysk, producenci samochodów wykorzystują sporty ...