Mercedes vs BMW vs Audi - pierwszy samochód

18 Sie 2013, 13:48

Witajcie
Mam 19 lat zamierzam kupno pierwszego własnego samochodu.Aktualnie jeżdze Vectra B 2.0 i czas przyszedł na kupno własnego cena to do 20 tyś. Głownymi faworytami są : Mercedes Benz klasa C W203 C180 , BMW e46 2.0 i Audi a4 1.8 T. No i teraz prosze was drodzy użytkownicy pomózcie mi w wyborze samochodu :) Tak wiem jestem młody do takich aut ale chce kupic auto na studia i do codziennego użytku.bardzo podoba mi sie Mercedes super elgancki samochód , on jest moim głównym faworytem jesli mozecie opiszecie mi troche go ? jak z rdzą ? jak z silnikiem ? dobry komfort ? raz jechałem mercedesem i powiem szczerze zakochałem sie :) a co do Audi ? No cóz bardzo prosze o opinie bo chce kupic dobry egzemplarz. myslalem nad sciagnieciem z niemiec pewien znajomy ma firme która sciaga i zna sie na tym :) dziekuje za jakąkolwiek pomoc :)
Piwo122
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 02 1913
Przebieg/rok: 8tys. km
Auto: Vectra
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ekologiczny samochód – to może się opłacić
    Chociaż zanieczyszczenie środowiska to problem, z którym borykamy się już od lat, obecnie coraz więcej ludzi, firm i władz publicznych stara się coś z tym zrobić. Świadomość ekologiczna rośnie, a to jeden z głównych ...