Witam. Mam problem ze swoja w211. Otoz samochód przy ruszaniu radzi sobie bardzo dobrze, ale gdy jadę np 100km/h i chce gwałtownie przyspieszyć zbiera się bardzo powoli. . Jakby nie miał 150km tylko polowe. Auto w automacie, skrzynia zredukuje ale nie ma takiego przyspieszenia. Komputer Nie pokazał żadnych błędów. Mechanik twierdzi ze wszystko ok. Moim zdaniem coś nie tak. Miał ktoś taki przypadek? Zauważyłem tez ze Ostanio troche kopci. Czy można podejrzrwac przepływomierz?
Można, można wtrysk, można turbinę i nieszczelność. Trzeba podpiąć auto pod turbinę i jeżeli nie ma błędów, to zbadać parametry odpowiednie, ciśnienie doładowania, jakie wartości podaje w tym czasie przepływomierz.
Retro Motor Show 2022 - najpiękniejsza edycja Najpiękniejsza edycja Retro Motor Show za nami! Trzy wyjątkowe dni pod hasłem zabytkowej motoryzacji przyciągnęły na teren Międzynarodowych Targów Poznańskich 29.733 zwiedzających. Rekordowa ekspozycjaNajlepsi z najlepszychWytoczono ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.