REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Shus napisał(a):Puto 2 FL
akurat ten silnik od początku nie był zbyt udany (tzn jako nowy był, ale zwykle jego żywot kończył się na 150-170k) no i większość Pand jak i innych małych aut z dieslami szły na floty - kto normalny z klientów indywidualnych dopłaca w salonie sporą sumkę aby jeździć silnikiem z gorszą kulturą pracy niż benzyna, a i naprawy droższe, zwłaszcza, jak ktoś jeździ krótkie odcinki.Shus napisał(a):Fiat Panda -myslalem o 1,3 mJet 70KM ten pierwszy bez wszystkich dislowych udziwnien
Focus z mojego profilu był kupowany u jednego z nich (zanim jeszcze założyli komis), byłem z kilkoma znajomymi jak i z ich znajomymi u tych panów na oględzinach (zawsze dochodziło do transakcji) i w każdym przypadku auta służą bezawaryjnie. Choć trzeba zaznaczyć, że ceny mają niemal z kosmosu (kilka dni temu widziałem Vectrę B 99' za coś ok 8k, gdzie w większości ogłoszeń chodzą mniej więcej za 5...), no ale za dobry towar zawsze trzeba zapłacić więcej (trochę dwuznacznie to zabrzmiałoShus napisał(a):Na marginiesie, czy każdy aute od panów Kierat (Auto-renoma/El-mot) z truskolasów możecie polecić bez dwóch zdań ?