Witajcie. Przedstawiam wam swój kolejny projekt, z bodajże września tamtego roku. Samochód był tuningowany na styl "democara" umieszczony na hali pokazowej wśród innych aut. Jako iż poniosła mnie fantazja, dodałem mu te śmieszne zęby we wlocie intercoolera. Eclipse był malowany od "zera" odbicia wzięte z tła oraz donora, niektóre domalowywane. Mam nadzieję że się spodoba. Proszę o komentarze
Renault Kangoo Z.E. - elektryczny samochód użytkowy Zaprezentowane po raz pierwszy na Salonie Samochodowym w Hanowerze w 2010 roku, a następnie w wersji Maxi na Salonie w Genewie w 2011 roku Renault Kangoo Z.E. Trafiło do sieci sprzedaży w Polsce we wrześniu 2012 roku. Model ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.