Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kieł napisał(a):A nie możesz np wybrać się do innego województwa?
Barol napisał(a):Własnie przegląda już z innych województw a ja dalej podrzucę wątek o którym już wspomniałem że może warto coś sprowadzić na własną reke?
Kieł napisał(a):Handlarz jedzie do 1 lepszego komisu i wyławia najtańsze sztuki,odpicowuje i dalej godni z zyskiem.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... yk8d1.html
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... yhFVp.html
Te są nawet ciekawe ale daleko.
bez wpisywania numerów w google można po opisie rozpoznać handlarza pisze najczęściej jakie to auto nie jest piękne, często na caps locku, z wykrzyknikami i dużymi odstępami między wierszamiBarol napisał(a):nie podaje swojego imienia tylko FORD no i po wpisaniu nr telefonu w google wyskakuje że ma jeszcze na sprzedaż Multiple.
mike1735 napisał(a):Ten typ jest jakiś dziwny
Jak on może wypisać ubezpieczenie? Kim on jest - sprzedawcą czy agentem ubezpieczeniowym? "Jego" polisa zapewne tyle warta co świstek, który równie dobrze możesz sobie wypisać sam.
Nie wiem jak to wygląda z autami od niemca, ale dla zarejestrowanych w PL, którym kończy się OC podczas stania w komisie po prostu kupuje się miesięczną komiksowa za jakieś grosze i po problemie. No ale w sumie na co tu kupować, jak tablice tekturowe
Serwis droższy niż laweta
Baza z danymi technicznymi samochodów marki FORD. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne FORD