Montaż klimatyzacji w samochodzie - Toyota 4Runner

02 Wrz 2011, 22:40

witam wszystkich użytkowników forum mam pytanie związane z mechaniką a konkretnie chodzi mi o montaż klimatyzacji w samochodzie marki Toyota 4Runner rocznik 1992 benzyna 3.0 chodzi o to cy jest możliwy bez konieczności przeróbek być może mam uboższą wersje i jest przewidziane fabrycznie miejsce na montaż kompresora i pozostałej instalacji
awenturyn
Obserwowany

Auto: Toyota 4Runner

02 Wrz 2011, 23:01

Nie znam twojego autka ale strzelam.............trzeba by było zorientować się , np. na alledrogo czy w twoim roczniku i modelu silnika występuje opcja klimatyzacji . Jeśli tak to do zainstalowania, wymiany będzie sporo rzeczy.
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

02 Wrz 2011, 23:56

drogi gips, mocno drogi :?
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

03 Wrz 2011, 15:40

klima do zainstalowania jest możliwa w każdym pojeździe silnikowym, to nie problem, putanie tylko (jak już Karson wspomniał) ile chcesz na to wydać, bo najprostsza klima na używanych częściach i tak wyjdzie Ci ponad 1000 PLN
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    BMW X4 M40d - dynamiczne proporcje i atletyczne kształty
    Nowe BMW X4 demonstruje swój indywidualny charakter poprzez istotnie zwiększoną dynamikę jazdy, oryginalny, sportowy wygląd zewnętrzny, jeszcze bardziej szlachetne wnętrze premium oraz nowoczesne systemy wspomagające ...