Nagłośnienie do 200SX

14 Paź 2010, 19:07

Jako że stałem się posiadaczem 200SX S13 chciałem dopracować sobie audio w nim gdyż oryginalne głośniki praktycznie się zniszczyły.

Pierwszą rzeczą jaką zrobiłem to zamontowałem malutki subwoofer na Mivoc XAW 210 HC (pomiędzy tylnymi amortyzatorami w bagażniku) wraz z zasilaniem i z owego zasilania zostały mi dwa kanały każdy po 70W RMS 4Ohm, więc szukam czegoś na przód najlepiej odseparowanego nie koniecznie nisko schodzącego ale ładnie grającego. Znajdę coś w cenie do 300zł ?

Oczywiście głośniki przy tylnej szybie wywaliłem w momencie montowania suba :)
error106
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

14 Paź 2010, 20:34

hmm.. do 300 zł nie bardzo, ja bym proponował focal a1, bo to jest i dobre tak żeby sobie grało i dobre do rozbudowy na przyszłość :)

Poza tym to helix esprit, u-dimension comp (400zł)

Pozdro
kicajbb
Nowicjusz

Miejscowość: Bielsko-Biała

14 Paź 2010, 23:14

Auto ma nie być pokazówką ani do dragów, ma po prostu ładnie grać :) 300zł max powyżej wole włożyć już pod maske.
error106
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

29 Paź 2010, 12:35

Witam, potrzebuję sprzętu audio do busa Renault Master który sprzedaje towar (mobilnie)
to znaczy że jeździ po wioskach z sygnałem, coś jak lodziarki i sprzedaje towar ludzie słysząc ten sygnał wiedzą że samochód jedzie i wychodzą na jezdnie by kupić towar no właśnie i potrzebuje sprzętu audio który będzie wydawał dźwięk muzyczkę ;p chcę żeby ten dźwięk był słyszany na duże odległości, proszę o pomoc
czekam na odpowiedź na forum i pod numerem gadu gadu - 2832667 albo emailem: [email widoczny po zalogowaniu]
pozdrawiam [/b]
Toporowski
noooa15
Nowicjusz

Miejscowość: Żary
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

15 lat sukcesów Toyoty Prius
    15 lat temu została zaprezentowana pierwsza generacja Toyoty Prius, której debiutowi towarzyszyło hasło "w samą porę na 21 wiek". Półtorej dekady później, najlepiej sprzedający się samochód hybrydowy ...
    Toyota Yaris GRMN - sportowy wydech
    Obecność miejskiego hatchbacka wśród supersamochodów nie jest przypadkowa. Toyota Yaris GRMN nie jest zwykłym autem do jazdy między pracą, centrum handlowym, a osiedlem. Chyba, że po drodze przejeżdżamy przez ...