Car audio

14 Kwi 2008, 22:50

Witam, mam Citroena Berlingo 2007 z oryginalnym radiem CD+ster. przy kierownicy i chciałbym dokupić coś do sprzętu audio => tuba i wzmacniacz, widziałem takie zestawy na allegro po ok. 300 zł, pytanie brzmi następującą, czy takie zestawy są coś warte i czy muszę zmieniać oryg. radio, czy też pod te spokojnie można podłączyć? Pozdrawiam i dziękuję
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

15 Kwi 2008, 08:10

Ja powiem tak ja kupiłem wzmacniacz i głośniki na tylną półkę (bo bagażnik za mały na tubę) za 150zł i jestem zadowolony. Wzmacniacz przestawiłem na sam bas z tyłu i jest ok. jak mam ochotę po słuchać muzyczki to mi to wystarczy(a słabo to nie gra bo rejestracja się trzęsie z tyłu na klapie)

A wracają do zestawu 300zł spokojnie Ci wystarczy na tubę i wzmacniacz do niej.
No chyba że chcesz być najpierw usłyszany a później zobaczony to musisz szykować więcej kasy :wink:
Generalnie pod każde radio można podłączyć nawet jak nie ma wyjścia na wzmacniacz to można zastosować to - [link do aukcja.onet.pl wygasł]
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna

15 Kwi 2008, 22:42

Bo mam oryginalne radio i nie chce jego zmieniać, muszę sprawdzić czy ma wyjście, oby miał to się zaoszczędzi troszkę :) :PP hehe i mniej kłopotów.
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

24 Kwi 2008, 19:08

siemka jak jestes zainteresowany to ja CI sprzedam skrzynie basowaBLAUPUNKTA 750watt wzmachol BLAUPUNKTA 375 watt 4glosniki 2 drozne alphard(czy jak si eto pisze) no i kale wszystkie co Ty na to z cena si edogadamy jak cos to zadzwon 600546092
NO BASS---NO FUN
d-_-b
only BLAUPUNKT GT
series
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PiecU
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: STalowa Wola

29 Paź 2010, 12:32

Witam, potrzebuję sprzętu audio do busa Renault Master który sprzedaje towar (mobilnie)
to znaczy że jeździ po wioskach z sygnałem, coś jak lodziarki i sprzedaje towar ludzie słysząc ten sygnał wiedzą że samochód jedzie i wychodzą na jezdnie by kupić towar :grin: no właśnie i potrzebuje sprzętu audio który będzie wydawał dźwięk muzyczkę ;p chcę żeby ten dźwięk był słyszany na duże odległości, proszę o pomoc
czekam na odpowiedź na forum i pod numerem gadu gadu - 2832667 albo emailem: [email widoczny po zalogowaniu]
pozdrawiam :wink: [/b]
Toporowski
noooa15
Nowicjusz

Miejscowość: Żary
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samodzielna wymiana oleju silnikowego
    Dla osób lubiących samodzielnie naprawiać samochody, wymiana oleju silnikowego nie jest żadnym problemem. Jednak coraz więcej osób wybiera profesjonalne warsztaty takie jak Euromaster. Nic dziwnego, standardy ...