Naprawa ramy - Vitara

04 Sie 2008, 22:48

zamierzam rozebrać autko na części żeby dostać się do ramy i ją trochę połatać, niestety ale muszę, jest cholernie zdziurawiona. Chciałem zamienić ale za dużo latania z papierami i wogóle... jak ktoś miał takie doświadczenia to może pomoże choć pisemnie na co zwrócić uwagę :lol: :lol: :lol: zamierzam zacząć około 20 września po powrocie z gór gdzie się wybieram moją Suzą w ostatnią podróż przed rozbiórką :cry: :cry: :cry: mam nadzieję że wszystko wypali z naprawą i że wogóle da się połatać :( :( :(
SLAVCO1983
Nowicjusz

Miejscowość: koło Łodzi

05 Sie 2008, 13:35

szukaj nowej ramy, znajomi zmieniali i problemów nie było :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

05 Sie 2008, 22:19

a możesz opisać co jak przebiegało pozbycie się starej ramy prawnie???
SLAVCO1983
Nowicjusz

06 Sie 2008, 08:07

nic nikomu nie zgłaszali :wink: w końcu kto teraz sprawdza nr ramy..
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

06 Sie 2008, 21:14

OK ale co zrobić za te 5-6 lat jak będę na złom oddawał, albo wcześniej i sprawdzę numery i nie będę sie zgadzać??? nie udupią???
SLAVCO1983
Nowicjusz

07 Sie 2008, 08:23

sprawdzają nr nadwozia, ramy nie. zresztą zawsze mogły nr ramy zardzewieć i nie być widoczne :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...

07 Sie 2008, 15:02

kurde boję się tego, ale zobaczę jak rozbiorę, może jednak się skuszę na taki krok jak wymiana ramy
SLAVCO1983
Nowicjusz