Witam.Mam dosyć męczący problem mianowicie czy silnik jest ciepły czy zimny przy rozruchu obroty są rzędu 3.500 4500 tyś. obrotów. Utrzymuje się to ok 10 minut. Po zatym w czasie jazdy obroty spadają do 2.500 a po ok kolejnych 10 minutach do 1 tysiąca.. Gdzie szukać przyczyny ?
Ja tam nie wiem to sie stało jak pozyczyłem auto szwagrowi.... Padł mu akumulator wsadził nowy i jak mi auto oddał to zaczęło szaleć.
Problem rozwiazany , jeszcze raz dziekuje za zainteresowanie tematem
Samochody koncepcyjne BMW Design Samochody koncepcyjne to doskonałe pole do popisu dla projektantów. Od elektrycznych układów napędowych, przez drzwi otwierane do góry, po nowatorskie materiały nadwozia – koncepty zawsze wybiegają ...
Audi R18 e-tron quattro po raz pierwszy zwycięża w Sebring Audi odniosło kolejny historyczny sukces w sporcie motorowym. Wygrana Audi R18 e-tron quattro w dwunastogodzinnym wyścigu w Sebring na Florydzie, to jednocześnie pierwsze zwycięstwo wyścigowej hybrydy w tym klasycznym amerykańskim ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.