Witam.Mam dosyć męczący problem mianowicie czy silnik jest ciepły czy zimny przy rozruchu obroty są rzędu 3.500 4500 tyś. obrotów. Utrzymuje się to ok 10 minut. Po zatym w czasie jazdy obroty spadają do 2.500 a po ok kolejnych 10 minutach do 1 tysiąca.. Gdzie szukać przyczyny ?
Ja tam nie wiem to sie stało jak pozyczyłem auto szwagrowi.... Padł mu akumulator wsadził nowy i jak mi auto oddał to zaczęło szaleć.
Problem rozwiazany , jeszcze raz dziekuje za zainteresowanie tematem
Historia TECHNOLOGII SKYACTIV Mazdy Na czym polega technologia SKYACTIV Mazdy wyjaśniamy poniżej: - Technoligia SKYACTIVE-G - Technoligia SKYACTIVE-D Luty 2012 : Mazda CX-5, pierwszy z serii nowych modeli Mazdy ze wszystkimi elementami TECHNOLOGII SKYACTIV ...
Kierowcy, jeździjcie ostrożnie w pobliżu szkół i przedszkoli! Po blisko półrocznej przerwie uczniowie wracają do stacjonarnej nauki, dlatego kierowcy muszą zachować szczególną ostrożność w pobliżu placówek oświatowych. Powinni być przygotowani na nagłe pojawienie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.