Niezdecydowany, do 35.000zł

28 Lut 2013, 18:48

Witam, szukam auto do 35.000zł ( tylko benzyna + gaz ) na dojazdy do pracy 9km w jedną strone.
Moje typy :

1. Chrysler 300C 2.7 lub 3.5
2. Jeep Grand Cherokee od 2005r 3.7
3. Mitsubishi Lancer X Sportback 1.8
4. Honda Civic VIII TypeS 1.8

Jak widzicie, całkowicie różne auta, nie pasujące do siebie. Od zawsze podobały mi się amerykany i najbardziej jestem nastawiony na 300C, Grand mi się podoba ale kompletnie nie znam tego auta- awaryjność itp. No i zostają teraz dwa bardziej tradycyjne auta Mitsu i Honda. Lancer bardziej mi się podoba ( bardziej masywany się wydaje ) z tych dwóch który lepszy do lpg ? I co tu wybrać jak ma się taki misz masz w głowie :lol: Dzięki
HMMWV
Obserwowany

Auto: Nissan QashQai

28 Lut 2013, 20:49

Rozrzut konkretny :) do pracy masz bliziutko więc taki civic by wystarczył chyba, że jesteś poważnym prezesem pod krawatek to w 300C bedzie wyglądać sie lepiej :)

Wez pod rozważania jeszcze Honde Legend. Dobry silnik, mozna bez problemu gazować.
Ogólnie opłaca się gazować większe pojemności.
noisy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 21
Miejscowość: Tomaszow
Prawo jazdy: 27 02 2003
Auto: Superb
Silnik: 1.8T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dacia Duster Blackshadow nowa seria limitowana
    Wszechstronny SUV marki Dacia przybiera nową szatę miejskiego stylu. Dzięki starannie dobranym elementom wystroju zewnętrznego Duster Blackshadow nie pozostanie niezauważony. Wyróżnia go między innymi krata wlotu powietrza ...