witam mam problem u przyszlego tescia w Peugeocie 306 1.8 16 V wywaliło olej bagnetem i wszystko wskazuje na zapchana lub zamarznietą odme poniewaz ja kilka godzin wczesniej mialem ten sam problem w lagunie... u siebie usunalem go ale w peugeocie nie moze znalezc tej odmy... i moja prosba jest taka czy ktos mi moze zaznaczyc ta odme na tym zdjeciu lub jakos wytlumaczyc gdzie ona jest bo szukam i szukam i znalezc nie moge nigdzie
[link wygasł] bede wdzieczny o szybka odpowiedz z góry dziekuje
Jak jest filtr oleju to z prawej strony ten gróbszy wąż wygląda na odme i idzie do góry i wchodzi do kapy od zaworów - ale pewności nie mam bo kolektor zasłania.
Złote Gwiazdy Magazynu "Wheels" dla Mitsubishi ASX i Pajero Crossover Mitsubishi ASX i SUV Mitsubishi Pajero otrzymały najwyższe wyróżnienia – Złote Gwiazdy - w plebiscycie corocznie organizowanym przez prestiżowy australijski magazyn "Wheels". Otrzymując najwyższe noty ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.