Toyota Corolla 1966 rok Toyota Corolla jest modelem przełomowym dla marki. Nie tylko dlatego, że do dziś sprzedano ich ponad 45 milionów na przestrzeni 12 generacji, ale też dlatego, że to ten model spowodował, że Toyota stała się masowym ...
Gran Turismo Polonia Light / relacja W dniach 13-16.09.2009 odbyła się wersja ,,Light" najlepszego motoryzacyjnego eventu w Polsce o nazwie ,,Gran Turismo Polonia" która odbyła się w czerwcu tego roku. Ten event miał być bardziej kameralny. Bez rozgłosu, ...
Witam jak w temacie - wczoraj w moim aucie odłączalem wtyczki od przepływomierza i sondy lambda - auto działało normalnie na lpg po zgaszeniu wróciłam do domu po jakiejs 1h odpalilem auto i ni świeci przełącznik lpg. podpiąłem kompa i jest błąd "komunikacji z panelem kierowcy" oraz "błąd komunikacji z czujnikiem ciśnienia". bezpiecznik od lpg jest cały. Czy mógł uszkodzić się sam przełącznik lpg? sprawdziłem zasilanie na wtyczce przełącznika jest 12v.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.