Opel Meriva zablokowane radio - brak napisu SAFE

01 Kwi 2015, 16:15

Witam. Zmieniałem ostatnio akumulator i wiadomo radio się zablokowało. Jeździłem pare dni bez niego, ale w końcu siadłem, nastawiłem godzinę i posługując się instrukcją chciałem wpisać kod do radia. Tylko wg instrukcji na wyświetlaczu powinien się znajdować napis SAFE, a po wciśnięciu przycisku AS i włącznika powinno się pojawić okienko do wpisania kodu. U mnie tego nie ma. Na wyswietlaczu jest tylko data, godzina oraz temperatura. Radio mam identyczne jak na tym filmie

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Widzę tu, że on też nie ma napisu SAFE, ale jednak i tak ma dostęp do okna z wpisywaniem kodu. Byłbym wdzięczny, gdybyscie mi pomogli.
krzys6e
Obserwowany

Auto: Opel Meriva

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Circle K zawiesza działalność w Rosji
    Właściciel sieci stacji Circle K, kanadyjska firma Alimentation Couche-Tard Inc. (Couche-Tard), jedna z największych na świecie firm działających w obszarze handlu detalicznego, podjęła decyzję o zawieszaniu działalności ...
    Ferrari F12 Berlinetta
    F12 to rasowy włoski grand tourer. Auto zachwyca osiągami - do pracy zaprzęgnięto w nim silnik V12 o mocy sporo ponad 700 KM, wygodnym i dopracowanym wnętrzem i oczywiście świetną, smukłą sylwetką z długą maską. Odmiana pozbawiona ...